beach_mirtos2
beach_mirtos
mirtos_sokaki
mirtos_sokaki2
mirtos_sokaki3
Ανακαλύψτε τον εκπληκτικό Μύρτο
Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε τον εκπληκτικό Μύρτο

Το Ξενοδοχείο Esperides βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μ. από την όμορφη και απάνεμη παραλία του Μύρτου, όπου μπορείτε να απολαύσετε ήρεμα το μπάνιο σας ή να ασχοληθείτε με το snorkelling και διάφορα άλλα θαλάσσια σπορ, όπως το SUP ή το SCUBA diving.

Λόγω της τοποθεσίας του, το ξενοδοχείο είναι επίσης ιδανικό για διάφορες δραστηριότητες: πεζοπορία στα γύρω βουνά, ποδηλασία στα μονοπάτια της περιοχής, canyoning στα όμορφα φαράγγια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτό ή ακόμα και επίσκεψη στο χωριό-φάντασμα (εγκαταλειμμένο χωριό) Καλάμι.

Σε απόσταση περίπου μισής ώρας μπορείτε επίσης να βρεθείτε στα βουνά που βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο, στα οποία υπάρχουν πανέμορφα δάση, όπως είναι το Σελάκανο, το μεγαλύτερο πευκοδάσος της ανατολικής Κρήτης, αλλά και γραφικά ανέπαφα χωριά, μοναστήρια και βυζαντινές εκκλησίες. Περιπλανηθείτε με τη βοήθεια έμπειρου οδηγού ή και μόνοι με τη βοήθεια ειδικού εγχειριδίου. Ζητήστε το στη reception!

Αξιόλογα ευρήματα της μινωικής περιόδου βρίσκονται σε απόσταση 100μ. από το ξενοδοχείο στις τοποθεσίες "Πύργος" και "Φούρνου Κορφή".

Μάσκα - Βατραχοπέδιλα

Μάσκα - Βατραχοπέδιλα

Πεζοπορία

Πεζοπορία

Κρουαζιέρα στο Νησί της Χρυσής

Κρουαζιέρα στο Νησί της Χρυσής

Μύρτος

Μύρτος